USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Три Троянди»: Положинський презентував новий кліп у стилі 80-х

21 Лютого 2021 21:11
Музичний проект Ол.Ів.’Є продовжує експериментувати. Напередодні Дня святого Валентина Олександр Положинський та Іван Марунич презентували сингл «Три Троянди» у стилістиці шлягерів 80-х. За тиждень кліп зібрав на YouTube понад 20 тисяч переглядів.

Відеокліп знято в єгипетському місті Марса-Алам, де співаки відпочивали разом із іншими відомими артистами.

Пісня і кліп мають багато пародійних відсилок до трендів сьогодення: від танців у стилі TikTok до епатажних костюмів. Наприклад, Олександр Положинський вперше співає у капцях в шкарпетках на березі моря.

«Коли пісня «Три Троянди» писалася, це була пародія на пісні такого популярного жанру. Коли робилося аранжування і пісня записувалася на студії, це була пародія на бажання багатьох артистів пародіювати у своїх творах популярні пісні, щоправда, вони це називають «використовувати референс». Врешті-решт ми зняли пародійний кліп. Тож вважайте, що пісня «Три Троянди» – це потрійна пародія», – зауважив Олександр Положинський.
«В Африці ми перебували три тижні, тож у нас були всі можливості без поспіху зняти цю відеороботу. Але знімали все одно в останні три дні. Ми тричі прокидалися на світанку, щоб захопити «вдале» сонце і відзняти потрібні кадри. Хоча, кого ми обманюємо, просто хотіли після сніданку йти купатися у Червоному морі, – розповідає Іван Марунич. – Апетит приходив під час процесу: спочатку відзняли один ракурс, потім інший, потім третій. А потім ще й згадали, що разом з нами відпочивають наші колеги – чарівні співачки, яким ми і запропонували зіграти головні ролі в нашому відео».

У вересні в Києві Сашко Положинський представив проект «Три Троянди», з яким разом створив концертну програму «Лірика» на основі найкращих пісень, написаних ним для груп Тартак і Був’є. До проекту «Три Троянди» входять Марія Сорокіна (барабани), Марта Ковальчук (бас-гітара, контрабас) і Валерія Паляруш (піаніно).
Читати ще: Помер у новорічну ніч: Сашко Положинський поділився зворушливими спогадами про тата

Нагадаємо, рік тому, у лютому 2020-го, Сашко Положинський оголосив, що залишає гурти Тартак і Був’є. Попри це, музикант продовжує займатися улюбленою справою. Зокрема, разом з іншим музикантом Іваном Маруничем ще позаторік створив проєкт Ол.Ів.’Є.

«Тартак, на щастя, швидко знайшов нового вокаліста, потрошки концертує, творить нові пісні й готується в грудні цього року відзначити 25 років свого існування, – повідомив у Facebook Сашко Положинський. – Як засновник та автор переважної більшості пісень я задумав нарешті здійснити свою давню мрію – випустити збірку каверів на пісні Тартака. Зараз веду перемовини з потенційними учасниками цього проекту, деякі вже підтвердили свою участь та вибрали пісні».

А от музиканти Був’є, які, до слова, усі лучани, вирішили нового вокаліста не шукати, тож можна стверджувати, що цей проект вже не існує.

«Щоправда, я ще не відмовився від бажання записати кілька нових пісень, доповнити їх тими окремими синглами, які вже існують, і таким чином зібрати й випустити третій альбом. Тож можна стверджувати, що Був’є не існує як концертний проект, а студійно пожити ще має деякі шанси», – зазначив артист.

Нагадаємо, минулоріч співак відзначив 48-річчя, повідомивши, що припинив підприємницьку діяльність і лишився без роботи на радіо «Новое время».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus