USD 40.65 40.96
  • USD 40.65 40.96
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Три волинські громади отримали нові шкільні автобуси

4 Жовтня 2023 15:52
У Луцьку 4 жовтня відбулася передача ще трьох новеньких шкільних автобусів громадам Волині. Транспортні засоби попрямують до закладів загальної середньої освіти Маневицької, Рівненської та Шацької територіальних громад.

Ключі від авто особисто вручив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, повідомили у Волинській ОВА.

Це вже друга партія шкільних автобусів, що придбані за рахунок коштів державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів.

У вересні три шкільні автобуси передали для підвезення учнів Рожищенської, Локачинської та Підгайцівської громад.

За словами начальниці управління освіти та науки облдержадміністрації Наталії Матвіюк, сьогоднішні автобуси дещо відрізняються від пепередніх. Адже вони подовжені, мають 9 метрів, зможуть перевозити більшу кількість учнів. Тому спеціально обирали громади, де потрібні саме такі автобуси. До слова, загальна місткість транспортного засобу становить 35 місць.

Загалом до кінця року область отримає 26 нових шкільних автобусів торгівельної марки ЗАЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus