USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Це не лише знання, а й школа життя»: у луцькій ЗОШ № 15 пролунав Перший дзвінок

2 Вересня 2019 13:19
Цьогоріч поріг у загальноосвітній школі № 15 переступило 120 першачків. Участь в урочистій лінійці взяв радник міського голови Ігор Поліщук, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Звертаючись до школярів, Ігор Поліщук наголосив: «Бажаю, щоб ви здобули знання, і вони допомогли у житті стати успішними. Але бажаю, аби кожен з вас отримали не лише знання, але й нових друзів. Перейміть від вчителів життєву мудрість. Школа – це не лише знання, але й школа життя. Бажаю батькам гордитися успіхами своїх дітей у школі і отриманими знаннями потім».
Радник міського голови подякував вчителям за працю. «Хочу, аби держава належним чином пошанувала працю, щоб ви мали нормальну заробітну плату і могли належно утримувати родини, а не їхати у Польщу на заробітки», – наголосив він.

За його словами, йому вдвічі приємно тут бути, адже є випускником цього навчального закладу. Тож побажав дітям, аби вони з гордістю казали, що є випускником 15-ї школи.

Слова вітань лунали й з вуст директора школи Олега Гребенюка. «Ви прийшли в школу, аби отримати нові знання та уміння. Перший дзвоник – це для учнів перших класів, яких чекає 12 років навчання. Наші випускники починають підготовку до вступу в університети. Вас чекають педагоги, які готові поділитися знаннями», – сказав він.
Директор ЗОШ № 15 наголосив, що міська влада постійно підтримує навчальний заклад. «Цьогоріч відремонтовано площу перед школою, замінено огорожу, укріплено стіни школи. У попередні роки відремонтовано дах та актовий зал.

Крім того, у рамках Нової української школи заклад отримав нові меблі, ноутбуки, мультимедійні дошки тощо.

«Тепер все залежить від кожного з вас. Навчайтеся», – наголосив Олег Гребенюк.
Керівники виконавчих органів міської ради також брали участь в урочистих заходах з нагоди свята першого дзвоника. Перший заступник міського голови Григорій Недопад побував у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22-ліцей», заступник міського голови Костянтин Петрочук привітав шкільну родину КЗ «Луцька гімназія № 18», заступник міського голови, керуючий справами Юрій Вербич відвідав ЗОШ № 12. Педагогічні та учнівські колективи сьогодні вітали також керівники структурних підрозділів міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 2 Вересня 2019 17:05
Чудове свято! Як на мене - одне з найщиріших свят в житті малечі. Ложкою дьогтю для країни в цей день став коментар нової міністерки освіти і науки пані Новосад, яка змудрилася в короткому коментарі про день знань зробити аж десяток граматичних помилок! Про це написали сьогодні в Фейсбуці багато користувачів!
Навуходоносор Показати IP 2 Вересня 2019 17:51
Це був мій останній коментар на сторінках "ВН". Через день залишаю країну - з берегів річки Стир переселяюсь на берег річки Шпрее. Причин багато, але головна - життя одне, а над ним ojltyyj ставлять недолугі експерименти люди, які самі під ці експерименти не підпадають. Всім, хто розділяв мою позицію з питань нашого буття - спасибі! Хто не розділяв - теж спасибі! Кожен воліє бачити те, що бачить. В цьому сенсі мій дідусь завжди казав так: "Если кто-то рядом с тобой шагает не в ногу - не осуждай его, видимо он слышит другую музыку". Якщо хтось із моїх однодумців або опонентів, земляків - волинян захоче мені написати - відгукнуся. Правда, не раніше січня 2020-го - нова робота для адаптації не з легких. Адреса для листів: [email protected] (Herrn Navuchodonosor) Всім зичу добра і сімейного благополуччя! Auf Wiedersehen!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus