USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр Луцька чиститимуть від незаконної зовнішньої реклами

6 Листопада 2019 12:59
Рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами в центральній частині міста ухвалили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

Як пояснив директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський, проєкт рішення вносять додатково, оскільки засоби зовнішньої реклами з порушеннями з’являються у центрі міста просто на очах.

В центрі Луцька на проспекті Волі, 17 на фасаді будинку розміщений світловий бокс розміром 0,8 м х 0,8 м із сюжетом «Гроші на авто». Власником рекламної конструкції є ПАТ «Таскомбанк».

На проспекті Волі, 15 на вікнах, методом наклеювання, розміщений банер розміром 0,5 м х 1,5 м із сюжетом «Оренда». При виявлені правил розміщення засобів зовнішньої реклами власника вказаного рекламного засобу виявити не вдалося.

Також за цією адресою на фасаді будинку розміщено світловий бокс розміром 1,2 м х 1,8 м із сюжетом «Seiko». Власником вказаної рекламної конструкції є фізична особа-підприємець Євгенія Громико.

Аналогічна ситуація із розміщенням рекламних засобів на вулиці Лесі Українки, 11, де на фасаді будинку розміщений банер розміром 1,0 м х 2,0 м із сюжетом «Ремонт взуття». Власником рекламної конструкції є фізична особа-підприємець Ольга Ковч.

На проспекті Волі, 7 розміщені два банера на вікнах, нанесених методом наклеювання, розмірами 1,5 м х 2,0 м та два банера розміром 0,5 м х 2,5 м «Vodafon». Власником рекламних конструкцій є ТзОВ «ВФ Ритейл».

На вулиці Сенаторки Левчанівської, 7 на фасаді будинку розміщено кронштейн розміром 1,0 м х 1,0 м із сюжетом «Обмін валют». Власником вказаного рекламного засобу є ТзОВ «Фінансова компанія «Октава фінанси».

На вулиці Івана Франка, 40 розміщені два банери на фасаді будинку розміром 1,2 м х 1,8 м та 1,8 м х 2,0 м. Власником цих рекламних засобів є фізична особа-підприємець Володимир Ісаєв.

Перераховані рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в місті. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2019 17:42
Займіться дійсно тим, чим треба ! В першу чергу демонтуйте рекламні щити у сквері навпроти ЦУМу біля поліції і готелю "Україна" ! Там ні трава не росте, ні птахи не гніздяться, ні пам'ятного знака не видно - зробили в центрі міста якусь клоаку по розведенню бацил. Вам гроші в першу чергу, а комфорт для лучан - побоку ! Так ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus