USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центральний проспект та перехрестя транспортних магістралей: масштабні капремонти у Луцьку в 2019 році

28 Січня 2019 13:36
Які найбільші ремонтні роботи на дорогах та вулицях міста, повідомив директор департаменту ЖКГ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 28 січня.

Як повідомив під час обговорення проекту змін до бюджету міста директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, відповідно до розпорядження голови ОДА міський бюджет отримає 3,3 мільйона гривень субвенції на комунальні дороги, з них 2,2 мільйона – на капітальний та 1,5 мільйона на поточний ремонт.

Капремонт проспекту Волі, очевидно, триватиме протягом двох років, оскільки там потрібно замінити понад кілометр мереж. Також зараз розробляють проект капітального ремонту вулиці Паркової. Цього року планують капітально відремонтувати перехрестя вулиць Ківерцівської та Карпенка-Карого.

Окрім того, на умовах співфінансування, з залученням грантових коштів капітально відремонтують відрізок вулиці Рівненської від Київського майдану до шляхопроводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus