USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ремонтуватимуть низку вулиць. ПЕРЕЛІК

12 Червня 2017 17:49
Низку вулиць у різних мікрорайонах міста планують відремонтувати капітальним та поточним ремонтом цьогоріч: відповідні договори уклали після завершення торгів через електронну систему «Prozorro».

Торги на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Полонківської (від вулиці Ранкової до вулиці Довженка у мікрорайоні Вересневе) у Луцьку завершили через електронну систему «Prozorro». Відповідно до укладеного 9 червня договору, роботи виконуватиме ТзОВ «Луцька ДПМК». Договірна ціна робіт становить 1,222 мільйона гривень.

Наразі триває період подання пропозицій на здійснення капітального ремонту проспекту Василя Мойсея. Очікувана вартість робіт становить 9,543 мільйона гривень. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 26 червня. Технічні вимоги передбачають ремонт основного проїзду з заміною люків та облаштуванням нового дорожнього покриття, ремонт тротуарів та нанесення дорожньої розмітки.

Також до 26 червня прийматимуть пропозиції зі здійснення капітального ремонту вулиці Генерала Шухевича. Очікувана вартість робіт становить 1,735 мільйона гривень. Відповідно до технічних вимог, передбачена заміна покриття проїжджої частини iз облаштуванням покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, ремонт тротуарів, роботи з озеленення та облаштування заїзду до будинку №1 на вулиці Генерала Шухевича.

Окрім цього, уклали договори між департаментом ЖКГ міськради та фірмами-підрядниками на виконання поточного ремонту низки вулиць міста.

Поточний ремонт вулиці Потапова, що у центрі міста, здійснюватиме ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» за 190,645 тисячі гривень. Також це підприємство здійснюватиме поточний ремонт вулиці Зв’язківців. Вартість надання послуг становить 190,971 тисячі гривень. Вартість поточного ремонту вулиці Федорова, який також виконуватиме ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», відповідно до договору, становить 113,134 тисячі гривень.

Поточний ремонт вулиці Теремнівської здійснюватиме ТзОВ «Унідор Сервіс». Вартість надання послуг, відповідно до договору, укладеного 8 червня, становить 177,451 тисячі гривень. На поточний ремонт вулиці Станіславського витратять 76,81 тисячі гривень. Роботи здійснюватиме ТзОВ «Унідор Сервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З цукрового Показати IP 12 Червня 2017 21:59
Хоч би хто пройшовся,чи хоч проїхався по вул.Довженка чи Рильського... Такі гарні назви,а дороги-і ворогу не побажаєш. А там,між іншим.люди живуть,діти,і ходять.
Ганна Показати IP 12 Червня 2017 23:15
Ви проїдьтесь пл вулиці Мамсурова і зверніть на міську!!!! вулицю Боженка. Такий стан, як в пісявоєнні часи 1945 року. Вв міської влади сюди на периферію погляд не доходить і в депутатів теж. А туж живуть в основному пенсіонери міста Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus