USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.85 10.00

«Цілком провальна гра», – Журжій про поразку «Старого Луцька» від «Рівного»

6 Жовтня 2023 16:40
Капітан та головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» в один голос на післяматчевій пресконференції заявили, що стартова гра сезону Суперліги проти БК «Рівне» була провальною.

«Ми просто провалили гру в нападі, не забили багато відкритих трьохочкових. Здається, ми влучили три трьохочкових за гру. З таким відсотком ігри вигравати неможливо. Щодо себе, то я також провалив гру в нападі. Велику частину відповідальності беру на себе. Сезон тільки почався. Завтра наступна гра. Будемо розбирати помилки та вигравати в інших іграх», – сказав капітан лучан Володимир Коцько.

Головний тренер луцької команди Володимир Журжій також сказав, що гра цілком провальна:«Дуже багато проблем. Найперше, не впоралися з лідерами рівнян, особливо з іноземцем, рейтинг ефективності якого більший, ніж у всієї нашої команди. Плюс лідер Соловйов

Звичайно, з таким відсотком реалізації нема чого робити у будь-якій грі з будь-яким суперником. Після третьої чвертей наш процент дальніх кидків дорівнював 5%. Важко, коли взагалі не працює периметр. У Другій чверті ми повернулися у гру навіть за такого відсотку. Але третя чверть була провальна. Результат цієї гри цілком закономірний. Не впоралися із задньою лінією, дивно програний підбір. Команда, яка атакує з таким поганим процентом, ще й програла підбір. Завтра і післязавтра ми намагатимемося знайти свою гру. Треба відповідати. Початок дуже поганий».

Відзначимо, що завтра «Старий Луцьк-Університет» зіграє з львівською «Політехнікою-Галичиною».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus