USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЦНАП та «Луцькі ринки» – найперспективніші шляхи наповнення бюджету

19 Липня 2018 19:37
Про підсумки першого півріччя 2018 року та шляхи наповнення міського бюджету у програмі «Відкрита влада. Місто» телеканалу «Аверс» розповів перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Загальний розмір бюджету Волинської області у 2018 році становить 2,5 мільярди гривень. І коли минулоріч область заробила 4 мільйони гривень, то вже цього року надходжень очікується удвічі більше.

Серед основних шляхів наповнення бюджету Григорій Недопад виділив кілька найбільш перспективних. Зокрема, незабаром у 33 районі, в приміщенні РАЦСу, розпочне роботу ЦНАП. Таким чином вдасться вирішити одразу кілька проблем міста. За словами Григорія Недопада, ЦНАП стане доступнішим, адже міська влада закупила ще три станції для обслуговування лучан. Ще однією очевидною перевагою є й те, що центр адмінпослуг відтепер знаходитиметься у приміщенні колишнього РАЦСу, що значно зручніше та географічно логічніше. Крім цього, ЦНАП надаватиме три сотні різних послуг, що суттєво наповнить бюджет міста.

Ще один шлях наповнення бюджету – комунальне підприємство «Луцькі ринки». Нагадаємо, що з метою покращення загальних умов роботи підприємців та обмеження тиску облспоживспілки на працівників ринку Луцька міська рада прийняла рішення утворити комунальне підприємство «Луцькі ринки».

«Для того, щоб передати ринки повністю у комунальну власність має пройти певна процедура. Зокрема, необхідно укласти схеми планування та розташування торгових місць, відводи земельних ділянок, погодити з різними службами. Згідно до укладених договорів на першій земельній ділянці «Центрального» ринку працюватиме 250 підприємців», – зазначив Григорій Недопад.

Нагадаємо, що «Завокзальний» і «Центральний» ринки міста раніше були в оренді в облспоживспілки. Ця структура у радянські часи об’єднувала підприємців, які спільно могли вирішити важливі питання. Однак, з плином часу її діяльність звелася до посередництва між Луцькою міською радою та підприємцями, що торгують на ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus