USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цьогоріч Луцьк витратить більше 9 мільйонів на озеленення

28 Січня 2018 19:00
На озеленення територій та утримання зелених насаджень у належному стані Луцьк цьогоріч готовий витратити 9,314 мільйона гривень.

Тендерні пропозиції на надання відповідних послуг можна подавати до 26 лютого. Замовником виступає департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Йдеться про такі послуги, як косіння газонів, формувальна стрижка живих огорож, вивезення рослинних решток, вирізування самонасіву й чагарників, висаджування квітів у квітниках і квіткових вазах, зокрема у підвісні горщики на проспекті Волі та вулиці Лесі Українки, а також догляд за квітниками та квітковими вазами, у тому числі поливання їх із поливо-мийних машин, підживлення мінеральними добривами, прополювання, розпушування, прищипування квіткових рослин, очищення їх від засохлого листя та відцвілих квітів тощо.

Серед вимог до виконавця послуг – наявність спеціалізованої техніки, персоналу відповідної кваліфікації та посадкового матеріалу.

Заплановано, що роботи з озеленювання міста розпочнуться орієнтовно в квітні та триватимуть до грудня 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus