USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Цьогоріч платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 4,8 млрд грн

9 Жовтня 2023 07:15
За підсумками січня-вересня 2023 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 4 мільярди 816 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це інформує Державна податкова служба Волині.

Сума сплачених податків в області до державної скарбниці на 9,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

«На Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень до держбюджету завдяки відповідальній позиції бізнесу та належному адмініструванню податкових платежів фахівцями ГУ ДПС в області. Плюс 434,6 мільйона гривень сплачених податків до фактичних надходжень аналогічного періоду торік – свідчення якісного та конструктивного діалогу із представникам реального сектору економіки, які своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом», – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Читати ще: У Луцькій міськраді презентували економічний профайл громади

Саме чесною сплатою податків створюється фінансова основа для протидії загарбникові. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, нагадують у податковій службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus