USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Творча тусовка «Квартира FM» відсвяткувала свою першу річницю. ФОТО

1 Листопада 2010 18:44
Близько десяти годин знадобилось чималій компанії неформальної молоді, аби відсвяткувати перший день народження молодіжної організації «Квартира FM».

Дійство, яке відбулось в одному з луцьких ресторанів 30 жовтня, зібрало майже три сотні тусовщиків не лише з Луцька, а й зі Львова, Острога, Рівного, Києва, Бердянська та Одеси.

Святкували день народження творчої тусовки «у два заходи»: літературно-акустичний та музичний.

В межах поетичної частини постійні гості «Квартири FM», учасники літературних слемів Ганна Луцюк, Ірина Загладько, Ігор Семенюк, Варвара Черезова, Зю Побережнюк презентували літературну виставу «Музика чужих ляльок». Молоді поети під музичний супровід скрипальки Ольги Марчук роздавали присутнім вірші.

Ведучим заходу був радійник Павло Приймачок, котрий розважав публіку конкурсами, у яких молодь змагалась на швидкість викручування лампочок, збирання шкарпеток тощо.

Усі охочі могли придбати ювілейні диски «Квартира FM vol. 1 2009-2010», у яких організатори зібрали кращі, на їх думку, музичні композиції гуртів, які протягом року виступали на квартирниках. Однак розкуповували не дуже активно.

Серед музикантів, які завітали на свято «квартирантів», виявились гурти «БугиДо», «Радіо», «ХімцентрЬ», «Джигура», «ТакА», «Збіг обставин», «Спалені вітрила», «Dying Memory Remains», «F.A.T.». Присутніх по-особливому вразило вогняне шоу від театру вогню «ЛОТОС».

Однак зі слів Іванни Мартинів, котра є «хазяйкою» «Квартири FM», не обійшлось і без прикростей. Старий луцький гурт «King Size», каже вона, нахабно «виліз на сцену без запрошення організаторів», і дуже затягнув свій виступ, якого навіть не планували у програмі заходу. Через цей інцидент іншим музикантам забракло часу, аби заграти свою творчість.

Крім того, не дорахувались організатори і багатьох дарунків, якими друзі «Квартири FM» вітали іменинників. Деякі відвідувачі не посоромились не заплатити за квиток, зайшовши у приміщення на «пташиних правах».

«Шкода, що деякі музиканти і більшість людей не цінують те, що робиться виключно з власної ініціативи. Не цінують те, куди вкидаються власні гроші, того, на що в людей вистачає сил після роботи, дому та особистого життя. Але все одно народу було більше, ніж ми очікували. Справді. Люди вже знали, куди потрапили, принаймні більша половина. Багато люду повсідалися просто на підлогу, бо місць справді не вистачало. І багато аплодували», – підсумувала Мартинів.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анастасія Передрій Показати IP 1 Листопада 2010 18:54
організатори молодці!
Олександр Пиза Показати IP 1 Листопада 2010 19:05
Молодці, заздрю тим хто був. Мабуть за виборами пропустив повідомлення чи якийсь анонс. Добре, що вже вони закінчились. Запрошуйте наступного разу.
Петро Показати IP 1 Листопада 2010 22:01
Кінг Срайз гівнюхі старі! їм потрібно напенсію тай алкоголю менше вживати. вони просто пьяні свині!
Іванка Показати IP 1 Листопада 2010 23:45
!! Дорогі квартиранти та квартирантки! Вже без одного дня рік, як ми з вами всє тут сєводня собралісь! Вже майже рік як ми дибаємось, щось вирішуєм, ржем, сперечаємось, отримуємо звіздюліну, інколи сваримось, інколи не слухаємось, інколи не розуміємо одне одного, але незважаючи на такі моменти ЛЮБИМО те, що робимо. Завдяки саме ВАМ живе Квартира ФМ, завдяки ВАМ вона така весела і різноманітна, така близька і рідна. ЗІ СВЯТОМ, НАРОД!!!!!!!!!! І особисто дякую ВАМ, що ви тут серцем і душею. Дякую ВАМ, що ви окрім 8 годин роботи-навчання, домашніх нюансів, сімейних маєте в серці ОТЕ ЩОСЬ!!!! , що попри всі буденні справи тягне вас до Квартири. Дякую вам за те, що ви такі живі. І дякую вам, що саме ви - мої друзі. Я вас всіх дуже люблю (але це не означає, що звіздюлін більше не буде гГГГГГГГ - взяла і спортила весь ліричний момент мля )))
sukoman Показати IP 2 Листопада 2010 09:54
Степа реально играет гагно, да еще и нажрамшись на сцеу лезет. Это печально. А еще, не в обиду коечно, такое впечатление, что на квартирниках собираются самые страшненькие девчеки города... Ну ни одной милашки, одни неформалки и веселые бухарши )))
Бісова_скрипка Показати IP 2 Листопада 2010 11:19
"Ну ни одной милашки, одни неформалки " якщо так, то "милашок" Вам треба шукати в іншому місці. Але явно не на квартирниках, адже там ж самі сцуко "неформалки".
Forever Autumn до Бісова_скрипка Показати IP 2 Листопада 2010 12:57
а ти ходиш на квартирники дєвачєк паснімать шолє?:))))))
Forever Autumn Показати IP 2 Листопада 2010 12:54
магагагагаа))))))
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 14:41
"Однак розкуповували не дуже активно". КЦ. Да, наверно (ИМХО), потому что на мове. Она на фиг не нужна слишком многим гражданам Украины - даже тем, кто считает себя украиномовными. Они на самом деле общаются на так называемом "суржике", но даже не замечают того, что, во-первых, это не мова, и во-вторых, что это малороссийское наречие, которое обозвали "суржиком" подлецы-украинизаторы. Если предлагают поставить подпись за мову, очень многие "украинцы" ставят, но вот рублем... извините, гривней! они за мову не голосуют - что и подтверждает эта информашка, ага...
Бісова_скрипка до Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 15:49
А можна дізнатися, як це все стосується даної статті і дійства, яке відбувалося?
Іванка Показати IP 2 Листопада 2010 14:58
:))))) Птіца-гаварун)))) А до чого тут мова?:))))))))
MATADOR Показати IP 2 Листопада 2010 16:58
от і мені стало цікаво, до чого тут мова?
MATADOR Показати IP 2 Листопада 2010 17:08
Шкода,що в нашому місті не цінують молодь.
Джуліядобісаприваблива Показати IP 3 Листопада 2010 00:25
Ястребок явно не туди залетів. Таке враження, що людина взагалі пише даний коментар на будь-яку статтю, яка написана українською. Їм би тільки нагадити, москалям клятим. А sukoman теж, мабуть, не на ту вечірку втрапив. Шановний, гламурних і тупуватих блондинок на таких дійствах не буває, а гарні дівчата, які там були на таких як ви не надто і дивляться..
Діма Показати IP 3 Листопада 2010 00:55
ніколи нелюбив Стьопу і його музику для пристарілих, а тут таке шей роблять, бачу вже дійсно хочуть виділитись бо котяться в музичну яму, скажу шо діло з такими мати не треба бо підставили уже вас і не тількі вас і уже не раз. кінгсайзам на пеннсію! вічна їм память!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus