USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко вручили протокол за незаконний перетин кордону України

2 Жовтня 2017 23:42
Співробітники Державної прикордонної служби України вручили адміністративний протокол про незаконне перетинання державного кордону лідеру фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Лідер "Батьківщини" стала третім депутатом, якому вручили протокол.

Про це з посиланням на помічника голови Держприкордонслужби Олега Слободяна передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні співробітники служби у межах своїх повноважень Тимошенко вручили протокол про незаконне перетинання кордону 10 вересня", - сказав Слободян.

Він зазначив, що лідер «Батьківщини» стала третім народним депутатом, якому вручили протокол. При цьому представник Держприкордонслужби відмовився назвати прізвища двох інших депутатів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ввечері 10 вересня група народних депутатів і прихильників Міхеїла Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, підійшли до пункту пропуску "Шегині", зробили "коридор" і провели політика на українську територію.

Крім того, під час прориву екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на кордоні кілька поліцейських і прикордонників отримали тілесні ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом потрапляння на територію України Саакашвілі з його прихильниками.

На кількох учасників незаконного перетину українсько-польського кордону склали адміністративні протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 3 Жовтня 2017 07:37
Розстріляти дуру жидівську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus