USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Титул, яким можна пишатися: телеведучий Дмитро Комаров отримав звання ворога Росії

20 Березня 2022 00:16
Комітет захисту національних інтересів країни-агресора записав українського телеведучого Дмитра Комарова у вороги Росії.

Цією новиною Дмитро поділився з підписниками.

«Приймаю вітання! Почесне звання «Ворог Росії» від Комітету захисту національних інтересів. Отже, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям у вічі. Та й компашка нас, «ворогів та зрадників РФ», цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребенщиков, Навальний та інші. У будь-яких обставинах дуже просто визначити, яка зі сторін бреше. Та, що запроваджує тотальну цензуру, забороняє відкривати роти, знищує незалежні засоби масової інформації. Запроваджує списки неугодних. Я мріяв поїхати до Північної Кореї. Встигнути побачити минуле в сьогоденні. Але це наразі неактуально. Північна Корея у світлі сьогоднішніх подій скоро здасться просунутою країною», – ділиться «радістю» з підписниками знаний мандрівник.
Раніше Комаров намагався достукатися до росіян і показати, яке лихо коять їхні війська з українськими містами.

На його думку, в російських блогерів-мільйонників був шанс зупинити війну, але вони побоялися свого «голого короля» тож тепер, цілком заслужено і стрімкими темпами, повернуться до СРСР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus