USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ProZorrо запрацював пошук підозрілих тендерів

31 Жовтня 2018 14:07
Новий механізм виявлення підозрілих тендерів у ProZorro запустили в Україні.

Про це розповів перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Максим Нефьодов, пише uaprom.info.

З його слів, технічно система вже готова до повноцінної роботи.

«Ми оголошуємо публічний запуск ризик-менеджменту в публічних закупівлях... Нова система працює кожен день... Україна є лідером такого запуску, ми є інноваторами... Єдина країна, де є щось подібне - це Чилі», - сказав Нефьодов.

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі додав, що зараз система містить перелік з 35 ризик-індикаторів, які розподілені на процедурні індикатори, які виявляють порушення закону (форми) і індикатори достовірності.

Своєю чергою, заступник глави Державної аудиторської служби України Олександр Шкуропат зазначив, що система буде повідомляти про порушення, які можуть виникнути під час тендерних процедур. Після цього порушнику повідомлять про недотримання вимог, і якщо той не відреагує на порушення, аудиторська служба зможе почати перевірку такого тендера.

Новий механізм виявлення підозрілих тендерів в ProZorro передбачає запуск автоматичного ризик-менеджменту закупівель, нові інструменти виявлення підозрілих тендерів, які передбачають систему ризик-індикаторів і е-кабінет Державної аудиторської служби в ProZorro, зміни в роботі Держаудитслужби України, що стосуються моніторингу державних закупівлях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 31 Жовтня 2018 16:18
"Новатори" з країни тіньової економіки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus