USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Red Bull прокоментували скандальний дрифт на Софійській площі

11 Серпня 2021 08:15
Компанія Red Bull Україна перепросила за дрифт на Софійській площі у Києві. Орієнтовний розмір заподіяних збитків становить близько 50 тисяч гривень.

Звернення вони опублікували в Instagram, інформує УНІАН.

«Red Bull Україна просить вибачення у жителів Києва та міської влади за відеозйомку, що відбувалася на Софійській площі. На жаль, сталося так, що ми не дотрималися всіх необхідних процедур. Це було недоглядом з нашого боку і ми глибоко про це шкодуємо», – йдеться у заяві компанії.

У Red Bull відзначили, що вони хотіли залишити площу у тому ж стані, який був до початку зйомок.

«І ця робота зараз триває. Ми зробимо все можливе, щоб відновити теплі стосунки з містом, які ми підтримували протягом багатьох років», – йдеться у заяві.
Як ми писали, 10 серпня в центрі Києва на Софійській площі зняли на відео дрифт двох автомобілів. На відео видно, як автомобілі швидко їздять пішохідною зоною навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому, роблячи різкі повороти. На площі авто своїми шинами «намалювали» декілька кіл.

Як свідчить допис компанії Red Bull в Instagram, участь у зйомках брала співачка Alyona Alyona і професійний гонщик Конор Шанахан. Згодом Alyona Alyona виправдалася за участь у скандальній зйомці. Вона думала, що у організаторів рекламної кампанії були всі дозволи.

Київська міська державна адміністрація звернулася до поліції з приводу екстремальної зйомки за участю машин на Софійській площі, де у небезпеці були пішоходи. На місці зйомок не було встановлено ніяких спеціальних огороджень. У міськадміністрації повідомляють, що через екстремальні маневри забруднено слідами автомобільних шин покриття на історичній площі.

За дрифтом на Софіївській площі спостерігали кілька десятків поліцейських. Важливо, що раніше в поліції запевняли – жодних дозволів на проведення зйомок не отримували.

У поліції визнали те, що трапилося хуліганством (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу). Правоохоронці з’ясували, що в центрі столиці знімали рекламний ролик. Учасників та організаторів зйомки почали розшукувати.

За дрифт на Софійській площі Києва влада оштрафувала на 1 тисячу 700 гривень керівника зйомок Єлизавету Олашко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 08:34
Ага, декілька кіл) бачили ми ті декілька кіл. Включили дурачка ой ніби ми не знали, що це культурний центр столиці і всім все одно, тим більше, що поблизу ГУ НП м. Києва. От так і все захаращимо за гроші. Соромно...
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 08:57
Це що новий прикол, нагадити в центрі міста , а потім просити пробачення? Заставити би самих прибирати разом з півторацентнерною пасажиркою.
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 09:42
Насправді цей факт вказує на те, що до нашої країни відносяться як до такої, з якою можна робити будь що. І вибачатись потрібно не тільки перед Києвом, а перед усією країною. І штрафу бажано на кілька десятків мільйонів, щоб більше такого не повторювалось...
Я до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 09:57
Чому розсмерділись? "Вибачатись перед всією країною". Хто ти такий щоб перед тобою вибачатись, хоть раз у тому Києві був? Там вся влада людям на голови 'ходить', а ви придовбались до того редбула. Нічого строшного не сталось, відчистять ту площу і стане кращою ніж була! Я більш ніж впевнений, що дозволи вони получили ( можливо, не скрізь де треба було), але все ж, поліція стояла на охороні, значить хтось її туди прислав!
Євробидло Показати IP 11 Серпня 2021 11:35
Ред Булл оцінив збитки 50 тис Грн... Вчора говорили що пошкоджено 200 м2 площі, відповідно 1м2 ремонту площі в Києві коштує 250 Грн??? Цікаво які цифри були забиті в кошторис під час будівництва площі.
Еге Показати IP 12 Серпня 2021 12:15
ХРЮ-ХРЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus