USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Білорусі відбувся жіночий марш: силовики стягнули техніку, є затримані

24 Жовтня 2020 20:07
У Мінську 24 жовтня жінки знову зібрались на марш. Загалом участь у заході взяли до 5 тисяч осіб. Натомість перед початком ходи силовики почали стягувати до столиці Білорусі спецтехніку. Крім того, відбулися й затримання.

Жінки традиційно розпочали свою ходу з проспекту Незалежності. Потім колона рушила до площі Якуба Куласа. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на TUT.BY.
Проходячи проспект Незалежності та площу Перемоги, жінки скандували "Пошел вон, ты и твой ОМОН" («Йди геть, ти і твій ОМОН») і «Забастовка» ("Страйк").

За словами очевидців, біля площі Перемоги силовики затримали дівчину з біло-червоною парасолею. Вона йшла окремо від колони. Також є інформація й про другу затриману.

Перед початком заходу співробітники міліції перекрили виходи з підземного переходу до вічного вогню на площі Перемоги в Мінську. А біля стадіону «Динамо» можна було побачити автозаки. Крім того, спецтехніку помітили поблизу будинку культури профспілок.

До слова, аналогічний захід пройшов і в Гродно.

Тим часом, у Мінську відбувся й провладний мітинг, але не нього прийшли максимум 20 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не вася Показати IP 25 Жовтня 2020 08:02
Дивні плакати несуть - Білорусі волю. Це навпаки, ви дорогенькі намагаєтесь запхати Білорусь в неволю, в рабство до Європи та Америки. Ну гроші своє роблять, платять за участь в мітингах. А бажання мати Тіхановську президентом, нагадує бажання їхати на автобусі з водієм, який прав не має і взагалі за руль ніколи не сідав. Вміють європейці з американцями дбати про свої інтереси, при чому звикли руйнувати країни руками їх же мешканців. Думай - Те!
ігор луцький до Не вася Показати IP 25 Жовтня 2020 09:35
Тож так.А вот коли Білорусь стане федеральним округом расії-це буде запорука процвєтанія.
Кадафі Показати IP 25 Жовтня 2020 08:38
Це агонія Лукашенка якого чекає держак від лопати
еге до Кадафі Показати IP 25 Жовтня 2020 21:03
таракан теж як кадафі думає що зловив Бога за Бороду і що з цього вийшло всі знають!
Адекватний Показати IP 25 Жовтня 2020 11:56
Це агонія вуличного м'яса для кольорової *революції*. Тільки ж спонсори ніяк не можуть повірити, що в Білорусі шматалайники до влади їм дорогу не розчистять.
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2020 20:56
о-о таракан! давай лови его! тибе таракан и мне таракан...давай народ дави его!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus