USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Євгеній Ткачук не є членом БПП

28 Лютого 2017 11:51
У Волинській обласній організації партії БПП «Солідарність» визнали, що депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука не можуть «покарати» виключенням із партії, оскільки напередодні від сам написав заяву на звільнення.

Так, 28 лютого Волинська обласна організація партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» опублікувала на своєму офіційному сайті інформацію щодо членства у партії Євгена Ткачука – про те, що він не є членом БПП з 10 лютого.

«Волинська обласна організація партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» спростовує інформацію щодо членства у партії Євгена Ткачука. Від 10 лютого 2017 року в лавах політичної сили його немає», - йдеться у заяві.

Кілька днів до того на цьому ж сайті була оприлюднена заява про те, що трьох депутатів Луцької міської ради, серед них і Євгенія Ткачука, партія вже не вважає членами політсили – як наслідок того, що депутати нібито проігнорували два пленарних засідання сесії міськради 24 лютого. Утім, нагадаємо, секретар міської ради Юлія Вусенко, яка не змогла забезпечити явку на сесію міськради, вирішила провести позачергову сесію в час, призначений для чергової. Попри те, що згадані обранці громади, як і решта депутатів міської ради, були присутні на вказаний для чергової сесії час - 13:00, секретар зрештою не відкрила жодного пленарного засідання та зірвала сесію.

«Партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє про те, що Євген Ткачук, Андрій Авраменко та Олександр Козлюк відтепер не асоціюються з партією», - йшлося в заяві.

А також повідомлялося, що партія розпочинає процес відкликання вищезгаданих обранців, аби позбавити їх депутатського мандату. Щоправда, таке твердження стало демонстрацією незнання законів авторами публікації, бо ж партія не могла розпочати процес відкликання, такі дії, згідно із законодавством, можуть бути реалізовані з народної ініціативи.

Нагадаємо, депутат міськради Євгеній Ткачук 10 лютого 2017 року оголосив про вихід з партії та її фракції у міськраді.

Причиною, з його слів, стала його позиція щодо низки питань, яку він планує відстоювати надалі. Як пояснив Євгеній Ткачук, він виступає проти Юлії Вусенко як виконувача обов’язків міського голови, не маючи до неї претензій як до секретаря міськради.

Коментуючи заяву волинської «Солідарності» від 25 лютого, депутат пояснив таке рішення політсили звичайною панікою в «Солідарністі». Адже, наголошує, він і далі виступає проти Юлії Вусенко як виконувача обов’язків міського голови.

ЧИТАТИ ЩЕ: У БПП ВОЛИНІ ПАНІКУЮТЬ: ПАРТІЯ ПОСПІХОМ ЗРІКАЄТЬСЯ НЕВИГІДНИХ ДЕПУТАТІВ

«Я категорично проти того, щоб місто очолила Вусенко, адже відомо, хто за нею стоїть, а я не хочу, щоб Луцьк став сміттєвим придатком Львова. Окрім цього, відомо, що Юлія Вусенко збирається балотуватися у Верховну Раду, тож Луцьк їй не болить», - заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася з ДПЗ Показати IP 28 Лютого 2017 12:05
і що нам з того камінгаута?
ГПЗ Показати IP 28 Лютого 2017 19:13
"Євгеній Ткачук не є членом БПП". Він вийшов із БПП. Заголовок треба читати: " Євгеній Ткачук не є членом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus