USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Чернівецькій області близько 20 контрабандистів напали на прикордонників

8 Листопада 2018 15:10
У Чернівецькій області група зловмисників напала на двох співробітників Державної прикордонної служби, які на прикордонній ділянці виявили ящики з цигарками.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Чернівецького прикордонного загону.

Інцидент стався 7 листопада у селищі Красноїльськ Сторожинецького району.

За інформацією прес-служби, прикордонний наряд виявив місце накопичення тютюнових виробів, які вже були підготовлені до подальшого транспортування через українсько-румунський кордон.

«Звісно ж, втрачати товар жителі Красноїльська не захотіли. Як наслідок – приблизно 20 осіб вчинили напад на прикордонний наряд і спробували заволодіти їх зброєю. Вони нанесли тілесних ушкоджень двом працівникам ДПСУ. Нападникам вдалося утекти, наразі триває їх пошук», - повідомили у прес-службі прикордонного загону.

У відомстві зазначили, що постраждалі співробітники прикордонного загону отримали травми середнього ступеня тяжкості та перебувають на лікуванні в медичному закладі. За даним фактом правоохоронці внесли відомості до ЄРДР в рамках ознак кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівників правоохоронних органів) ККУ. За скоєння злочину правопорушникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реаліст Показати IP 8 Листопада 2018 15:26
В нормальній країні н/о, яка, перебуваючи в прикордонній зоні, вчинила напад на прикордонників, просто розстріляли б на місці.
123 Показати IP 8 Листопада 2018 15:27
Вогонь на пораження згідно статуту і все.
Пенсіонер Показати IP 8 Листопада 2018 15:37
А згідно інструкцій стріляти не пробували?? Чи не той наряд був на чергуванні?
Просто Показати IP 8 Листопада 2018 15:40
нічого їм не загрожує, я вас прошу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus