USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Дачному відкрили новозбудований дитячий садок. Фото

11 Вересня 2020 09:34
У селі Дачне Ківерцівського району відбулося відкриття новозбудованого дитячого садочка.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

На відкритті були присутні очільник Волинської області Юрій Погуляйко та народний депутат України Ірина Констанкевич.

Зведений за кошти державного бюджету дошкільний навчальний заклад, що розрахований на 75 місць, будувався фактично упродовж останнього року. Підтвердила це й Ірина Констанкевич, яка зазначила, що пам’ятає, як у липні минулого року розпочалися роботи.

Так, левова частка коштів, а саме 22 млн грн, на будівництво надійшла з державного бюджету на Волинь у поточному 2020-му році в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна вартість становить понад 31 млн грн, з яких співфінансування з місцевого бюджету – близько 3 млн грн.

Тож слова подяки будівельникам від кожного присутнього лунали не даремно, адже встигли не лише освоїти кошти, а й зробити все якісно та красиво. В цьому присутні переконалися, оглянувши заклад зсередини. Усе зроблено згідно усіх вимог та рекомендацій. Є навіть вентиляція шафок для верхнього одягу на випадок, якщо речі будуть вологими від дощу.

«Емоції переповнюють і не вистачає слів, аби висловити свої почуття. У цей момент у мене на душі лише радість. Радість, в першу чергу, за діток, які незабаром переступлять поріг ось цього садочка, радість за їхніх батьків, які будуть впевнені, що їх діти у безпеці та комфортних умовах, і радість за працівників, що працюватимуть тут», - поділилася враженнями директор дошкільного навчального закладу Тетяна Мироненко.

Без сумніву, новозбудований ДНЗ розвантажить дитячі садочки, у які батьки змушені були возити своїх дітей, однак, як відзначив голова ОДА, потреба у таких закладах поблизу міста Луцьк залишається актуальною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus