USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Дніпрі тітушки Вілкула жорстоко побили ветеранів АТО

9 Травня 2017 15:04
Святкування Дня перемоги у Дніпрі переросло у масове побиття представниками "Опозиційного блоку" ветеранів Антитерористичної операції.

У побитті колишніх бійців АТО брали участь поліція та колишній Беркут.

Про це написав у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, член політради УКРОПу, колишній боєць АТО, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня "Титановий Джексон" Євген Тєрєхов.

Він зазначає, що побиттям командував одіозний нардеп від «Опоблоку» Олександр Вілкул.

«Вілкул привітав ветеранів АТО побиттям титушками біля пам'ятника Слави в Дніпрі. Сам командував побиттям. Автобуси з тітушками чергували з ночі. Бійці просто стояли і ніяким чином не провокували ні поліцію, ні демонстрантів», - написав Євген Тєрєхов.

Він опублікував фото одного з постраждалих ветеранів АТО.

«Денис Буштаков, три роки в АТО. Важка контузія і поранення. Інвалідність. Побили вкрай жорстоко. Зараз в операційній. Менти побитих роблять обвинуваченими. Кваліфікують їх як затриманих», - пише Тєрєхов.



Інформацію про бійку оприлюднило місцеве видання 056.ua.

У повідомленні йдеться, що бійка виникла між громадськими активістами, серед яких були ветерани війни на Донбасі, та колоною "Опоблоку", яку очолив одіозний нардеп Олександр Вілкул.

Приводом для масової бійки стали комуністичні прапори, які були помічені у колонні "Опозиційного блоку". Ветерани АТО вимагали прибрати це "ганчір'я", через що почались сутички.

Журналісти зазначають, що ветеранів побили місцеві поліцейські, які одразу втрутилися у конфлікт. Частину громадських активістів затримали, а двох ветеранів госпіталізували до медичного закладу із черепно-мозковою травмою. Інші свідки запевняють, що активістів били молодики спортивної статури, які охороняли агітаційні пункти "Опоблоку" та саму колону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Молодці Показати IP 9 Травня 2017 15:40
Більш нічого не скажеш , і хто з них ветерани.
Анатоль_ Показати IP 9 Травня 2017 15:45
Теж мені новина! Кому то цікаво? Та нікому!
Борис Показати IP 9 Травня 2017 15:46
Впечатление от видеосъемки 9 мая в Днепре. Возмущают даже не ватники. Возмущение и недоумение вызывает власть и полиция "реформированная". Никто не арестовывает титушек. А почему-то только активистов и АТОшников. И среди пострадавших в основном люди в зеленом, а рожи в черном защищены полицией. Нац. гвардия все больше становится похожей на "беркут". А где муниципальная полиция? Впечатление, что Днепр так и останется "родиной застоя"! И непонятно, кто в городе хозяин. Где губернатор, где мер, так активно клеймящий Вилкула в фейсбуке?
Миколка Показати IP 9 Травня 2017 15:58
"Титановий Джексон", Эдмонд Саакян... Наскільки ж гарні в нас, українці, імена. За це стоїть боротися!
Луцьк Показати IP 9 Травня 2017 16:12
А давно поліція стала тітушками Вілкула, но фото ясно видно, що б'ють менти
Алекс Показати IP 9 Травня 2017 16:57
Детский сад. а не полиция, даже видно что строевой дисциплины не знают: - становись сюда, ты сюда давай, давай ближе, ближе, сюда, сюда.......
алекс Показати IP 9 Травня 2017 18:37
"вілкулов" - на гілляку
железный лапоть Показати IP 9 Травня 2017 18:53
Новое поколение "сталинских вертухаев" созрело. Лет через тридцать эти подонки, прислужники на побегушках у рыгопаханов, будут изображать из себя ветеранов, "проливавших кровь" за родину, бринчать заработанными на крови патриотов медальками, и требовать повышенных пенсий.
Лучанин Показати IP 9 Травня 2017 20:52
Пішли воювати,захищати Україну від Путіна,Тепер зрозуміли за який кілограм гречки голосували,
59 Показати IP 9 Травня 2017 21:21
А що,путінського посіпаку під ніком "кастрюлька", який чекає на путіна,видалили? Чи СБУ нарешті почало працювати і щось робити для захисту України від кремлівської нечисті? Чи може сам втік?
Марія Показати IP 10 Травня 2017 00:57
Знову ці тітушки, і знову поліція захищає їх , а не людей, а тим більше ветеранів АТО, хлопців, чоловіків, батьків , які захищають нас від окупантів і не дають окупувати всю Україну.Виходить коли проходила реформа поліції в неї набрали таких самих'' тітушок і окупантів'' ,то для чого проводилась ця реформа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus