USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Донецьку прогримів потужний вибух, – росЗМІ

18 Лютого 2022 18:18
У центрі Донецька прогримів потужний вибух.

Про це повідомляють РИА-Новости, передають у Телеграм-каналі «Політика країни».

У Донецьку 17 лютого близько 19 години прогримів вибух за кілька десятків метрів від будівлі «уряду ДНР». Інцидент стався на паркувальному майданчику. Вибухову хвилю чуло все місто.

Як пишуть у Телеграм-каналі «Україна 24/7», за інформацією очевидців, вибухнула автівка.
Читати ще: «Чи буде війна? Знає один Путін. Готуватись і не нервувати». Ігор Палиця пояснив, чому неможливо захопити Україну

Нагадаємо, 17 лютого вранці бойовики обстріляли Станицю Луганську. Окупанти пробили стіну в дитячому садку, три виховательки отримали контузію. Того ж дня на тимчасово окупованій території села Врубівка Попаснянського району Луганської області один зі снарядів проросійських бойовиків влучив у двір місцевого ліцею.

Читати ще: «Українська армія не планує наступати», – заява Головнокомандувача ЗСУ до жителів окупованого Донбасу

Згодом повідомили, що окупанти обстріляли КПВВ «Щастя», під вогонь потрапив гумконвой Червоного Хреста, який рухався з непідконтрольної території. Натомість Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) спростував обстріл свого конвою на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus