USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП потрапив автобус з працівниками луцького підприємства

24 Січня 2017 09:21
Через ожеледицю на дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса з працівниками одного з підприємств Луцька. Автобус зіткнувся з фурою, яка перед цим злетіла в кювет.

Про це повідомили у прес-службі поліції Рівненської області

Обидві ДТП сталися близько п'ятої ранку 21 січня поблизу села Ужинець Млинівського району. Спочатку водій вантажівки з причепом допустив з'їзд авто в кювет, а згодом із ним зіткнувся автобус.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 54-річний водій автобуса «Богдан», рухаючись зі сторони міста Дубно у напрямку Луцька, не врахував дорожньої обстановки та, не впоравшись із керуванням на слизькій дорозі, допустив зіткнення із автомобілем «МАН». Причеп вантажівки, яка опинилася в кюветі, частково знаходився на проїзній частині. Поліцейські з'ясували, що водій, 35-річний житель Миколаївської області, кількома годинами раніше, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з'їзд транспортного засобу в канаву.

Пасажирів автобуса: 20-річну жительку Демидівського району, двох 46-річних чоловіків та 31-річну — з Дубенського району із незначними забоями доставили у Млинівську центральну району лікарню, де після надання допомоги відпустили. Як з'ясувалося, автобус віз працівників на одне з підприємств Луцька.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Крім того, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, на водія вантажівки поліцейські склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 09:55
а на працівників служби автомобільних доріг паяція нічого не хоче скласти ? чи очищати дорожнє полотно від льоду - це не їхній обовязок ?
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 10:32
Водій автобуса "Богдан" не врахував дорожньої обстановки та, не впоравшись із керуванням на слизькій дорозі, допустив зіткнення із автомобілем «МАН» Водій вантажівки не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з'їзд транспортного засобу в канаву. Всі водії винні справу закрито. А далі разхльобуйте кашу самі. А може нехай АвтоДир подасть акт виконаних робіт по стану дорожнюго потриття. Як квитанції про комуналку держ працівники приносять вчасно, а як дороги привести до належного стану нІколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus