USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП в Ковельському районі травмувався мотоцикліст

6 Квітня 2017 10:02
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Ковельському районі травмувався мотоцикліст.

Аварія сталася вчора, 5 квітня, на грунтовій дорозі поблизу селища Голоби. За цим фактом поліція відомості внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, повідомили у прес-службі поліції області.

За кермом мотоциклу «Alpha» перебував 30-річний мешканець Ковельського району. Рухаючись по грунтовій дорозі водій, ймовірно, не впорався з керуванням та впав.

Внаслідок падіння мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Не госпіталізовувався.

Поліція відомості внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 квітня, по вулиці Грушевського у Ковелі легковик «Opel Kadett» врізався у дерево. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортного засобу травмувалися. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus