USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У двох селах під Луцьком зроблять дороги

27 Вересня 2020 23:17
До кінця року в селі Великий Омеляник Луцького району планують відремонтувати дорогу.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Заборольська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 жовтня, коли й має розпочатися аукціон.

Очікувана вартість поточного ремонту становить 960 тисяч гривень.

За ці кошти в селі Великий Омеляник відремонтують вулицю Будівельну. Там здійснять планування площ механізованим способом, улаштування дорожніх корит та основ, розлив бітуму, улаштування покриттів із дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, профілювання щебеневих доріг, планування узбіч, встановлення дорожніх знаків, улаштування з’їздів.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня поточного року.

Водночас Липинська сільрада оголосила тендер на ремонт дороги в селі Борохів Ківерцівського району. Пропозиції від учасників також прийматимуть до 9 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 1,478 мільйона гривень, за які здійснять поточний ремонт проїзної частини на вулиці Перемоги.

Роботи включатимуть очищення проїзної частини від ґрунту, ліквідацію вибоїн, планування узбіч, влаштування верхнього шару з литої емульсійно-мінеральної суміші або укладання щебеневих покриттів, встановлення дорожніх знаків.

Поточний ремонт у селі Борохів мають закінчити до 15 листопада цього року.

Додатково Липинська сільська рада розпочала відкриті торги на розробку схеми організації дорожнього руху на вулицях західної частини села Липини Луцького району, очікуваною вартістю 367 тисяч гривень.

Так, організація дорожнього руху включатиме, зокрема, встановлення дорожніх знаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus