USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Гонконгу через протести зупинили рух потягів

1 Вересня 2019 13:51
У Гонконгу через протести зупинено рух поїздів у напрямку до міжнародного аеропорту і великому виставковому центру AsiaWorld-Expo. Протестувальники розмалювали стіни аеровокзалу графіті й розгромили термінали безконтактної оплати проїзду. Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на місцеву телерадіомовну корпорацію Radio Television Hong Kong (RTHK).

За її даними, протестувальники розмалювали стіни аеровокзалу графіті й розгромили термінали безконтактної оплати проїзду. Пасажирам рекомендували прибувати в аеропорт щонайменше за дві години до вильоту замість стандартних 90 хвилин.

Крім того, була закрита парковка з погодинною оплатою. Пасажирам порадили користуватися громадським транспортом. Доступ протестувальникам перегородили поліцейські кордони, у відповідь демонстранти почали скандувати гасла й зводити барикади.

Нагадаємо, в Гонконгу тривають антиурядові акції протесту. 31 серпня всупереч накладеній місцевою владою забороні на проведення будь-яких демонстрацій, на вулиці Гонконгу вийшли десятки тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus