USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Гонконзі – знову протести, на вулиці вийшли десятки тисяч учасників

28 Липня 2019 18:48
Попри заборону на масові акції десятки тисяч протестувальників вдруге поспіль вийшли на вулиці Гонконгу.

Як повідомляє Радіо Свобода, влада Гонконгу дозволила акцію протесту в парку Чатер-Гарден, але застерегла, що всі демонстрації поза його межами будуть протизаконними.

Однак учасники демонстрації пройшли діловим районом Гонконгу, скандуючи слогани проти дій поліцейських та контраверсійного законопроєкту про екстрадицію. Їхня акція заблокувала основні автомобільні шляхи міста.

Нагадаємо, 27 липня поліція застосувала сльозогінний газ та гумові кулі проти продемократичного мітингу в Гонконзі, де вже кілька тижнів тривають масштабні демонстрації та жорстокі сутички між правоохоронцями та протестувальниками.

Протести в Гонконзі тривають від минулого місяця після того, як влада ініціювала законопроект про екстрадицію в материковий Китай. На вулиці виходили до мільйона людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus