USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Горохові горів будинок, де розташовані магазини та квартира. Відео

1 Березня 2019 11:23
Пожежа сталася у Горохові 28 лютого близько 23 години.

Як повідомила начальник відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Ірина Варварук, повідомлення про загоряння рятувальникам надійшло о 23:05.

Зазначається, що на вулиці Козацькій зайнялася двохповерхова цегляна будівля. На першому поверсі споруди знаходяться два магазини: автозапчастин та побутових товарів, на другому – чотирьохкімнатна квартира.

Для ліквідації загоряння було задіяно 4 пожежних авто: 2 з Горохова, і по одному з Локачів та Мар’янівки. Локалізувати пожежу вдалося о 00.05 годині.

Вогнем було знищено 200 метрів квадратних даху, який був накритий легкозаймистим ондуліном. Також частково було знищено перекриття та речі домашнього вжитку.

Відео пожежі оприлюднила у Фейбук Іванка Стопачинська.

Причини пожежі встановлюються. На щастя, ніхто не постраждав.

Також рятувальники зазначили, що протягом минулої доби сталося 12 пожеж у житловому секторі та 7 загорянь сухої трави. За станом на сьогодні всі пожежі ліквідовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus