USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Горохові на COVID-19 захворіла сім’я із двома дітьми

13 Травня 2020 13:17
У місті Горохові Волинської області COVID-19 виявили у сім’ї із шести чоловік, серед яких двоє дітей.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 13 травня.

Як повідомила спікер заходу, нові випадки виявлення захворювання на COVID-19 медики зафіксували у Горохові, де на COVID-19 захворіло шість чоловік, серед яких четверо дорослих та двоє дітей.

Однак, про стан хворих під час брифінгу жодної інформації не надали.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Любомльському районі Волинської області COVID-19 виявили у співробітника митної служби.

Також на сайті йшлося про те, що, згідно з даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19. Померла одна особа – 64-річний мешканець села Воротнів Луцького району.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus