USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Горохові відкрили оновлений стадіон

17 Жовтня 2018 07:00
Урочистості з нагоди відкриття оновленої спортивної арени у Горохові відбулись 14 жовтня. Організатори провели відкритий урок з футболу серед команд Горохівського району та товариський матч між ветеранами футболу.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Організатори провели на арені відкритий урок з футболу серед команд закладів освіти міст Горохів, Берестечко, селища Мар’янівка, сіл Бужани, Мирків, Холонів, Шклинь, Мирне, Михлин, Пустомити, Скобелка та нагородження команд-призерів Чемпіонату та Кубка району з футболу. Капітанам команд від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вручили м’ячі.

«Це знакова для нас подія – на змагання приїхали близько 150 дітей чи не з усіх куточків нашого Горохівського краю і ветерани з футболу, – розповідає міський голова Віктор Годик. – Все, що ми робимо – для мешканців Горохова і для дітей, бо вони наше майбутнє. Сподіваюсь, що з завдяки грі на цьому полі виростуть майбутні великі футболісти і спортсмени. І приємно, що все, що робимо в Горохові, до цього завжди долучається Фонд «Тільки разом» і Вячеслав Рубльов».

«Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця та його Фонд «Тільки разом» завжди підтримують розвиток спорту в містечках та селах Волині. І ми повинні пам’ятати, що поки ми тут можемо грати в футбол, ходити на матчі, розвиватися і вчитися, на сході України наш спокій бережуть наші вояки. Тому заради них ми повинні працювати наповну», - підкреслив Вячеслав Рубльов.

Після вітальних слів на поле вийшли команди ветеранів футболу – команда Національної збірної України серед ветеранів та місцева «Агропродукт-Горохів». В результаті запеклого матчу, горохівчани поступилися гостям з рахунком 2:6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 19 Жовтня 2018 20:13
Вера як та квiточка серед бур`яну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus