USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У готелі Єгипту масово отруїлися туристи, серед постраждалих – 13 українців

1 Листопада 2021 18:40
У Хургаді в готелі AMC Royal 31 жовтня отруїлися іноземні туристи. Серед постраждалих є 13 українців.

Про це розповіла постраждала українська туристка Тетяна Копач у Фейсбуці.

Українка розповіла, що всього отруїлося понад 100 людей, половину з них забрали до лікарні. Дівчина зазначила, що черга до місцевого лікаря вишикувалася ще з 04:00 і люди не розходилися до 21:00.

При цьому вона розповіла, що їм навіть не викликали швидку, їх лише оглянув місцевий лікар, який «виписав ліки та відправив розбиратися з проблемою самостійно за свої гроші».
Тетяна розповідає, у неї та її чоловіка була висока температура і блювота. За словами дівчини, було настільки нестерпно,що вони «каталися по номеру між туалетом і ліжком».

Разом з тим, МЗС України заявило, що українців серед постраждалих немає.

«Ми вчора дзвонили в посольство Єгипту на екстрений номер, з нами говорили, ми залишили свої дані, пообіцяли передзвонити і тиша, а ми як і раніше катаємося номером», – зазначила Тетяна Копач.

Дівчина зазначила, що готель, незважаючи на колапс, не припиняв працювати.

Вона з чоловіком звернулись до турагента, на що їм порекомендували не їсти в готелі добу, бо це небезпечно. «Чудове рішення проблеми, правда? Сидіть голодні й пам’ятайте, це не наша вина»,– підсумувала туристка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 1 Листопада 2021 21:44
Эгипепет-это дно, даже 5 заезд отели кормят отдыхающих всякими отходами. Номера грязные, официанты все мужики необразованные, спа полный отстой. Самое интерессное это красное море со своей флорой и фауной, но не в каждом отеле оно есть )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus