USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У громаді на Волині попрощалися з 54-річним військовим Леонідом Прокопчуком

3 Червня 2023 11:56
2 червня Берестечківська громада попрощалася із 54-річним військовослужбовцем Леонідом Прокопчуком. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, друзі, представники влади та жителі громади, покладаючи квіти перед автомобілем з домовиною.

Про це повідомили в громаді.

Серце захисника перестало битися 28 травня.

Під траурні мелодії кортеж із тілом захисника провели до Свято-Георгієвського храму села Кутрів, де зі скорботним словом виступив міський голова Ігор Грудзевич, який сказав, що завдяки таким воїнам як Леонід, який віддав своє життя за незалежність України, у нас є можливість спокійно прожити свій день.

У Свято-Георгіївському храмі відслужили чин похорону. По завершенні якого до присутніх звернувся настоятель храму отець Павло Кліцук.

«Неможливо підібрати слова, які б полегшили біль рідних. Є лише людське співчуття та розуміння цієї великої втрати не лише для рідних, а й для усіх нас», – зазначив Павло Кліцук.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять і незгасна слава Герою!
Прибувши останній раз на подвір’я до рідного дому, собор священнослужителів Берестечківського деканату відслужив чин заупокійної літії.

Після чого процесія попрямувала до місцевого кладовища, де з прощальним словом виступив настоятель Свято-Троїцького собору, що в Берестечку, отець Миколай Качмар. Він нагадав усім присутнім не забувати ту ціну, яку платять наші захисники, щоб ми могли кожен день виконувати свої буденні справи.

Поховали Леоніда з військовими почестями. На честь воїна пролунали залпи військового салюту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus