USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У громаді на Волині збирають продукти військовим на схід

20 Січня 2022 21:13
Жителі Доросинівської громади Луцького району передали волонтерам продукти для військовослужбовців.

Поїздку в зону бойових дій організовують до Дня Соборності України, – про це розповіла Суспільному волонтерка Ірина Ющук.

На схід волонтери вирушать 22 січня. Бійцям повезуть понад шість тонн провізії та інших речей.

Житель села Немир Володимир Білонюк каже, що не вперше долучається до збору необхідного бійцям. До зони бойових дій передає консервацію та сало.
«Крім продуктів ми веземо будівельні матеріали, утеплювачі, запчастини. Все що замовляють. В кожному підрозділі, у який ми їдемо, є контактна особа, вони дають нам заявки на термінові потреби, і ми стараємось ці потреби першочергові перекривати», – каже волонтерка Ірина Ющук.

Волонтери планують їздити по всій лінії фронту, починаючи з Луганської області, Світлодарської дуги, Золотого і до Маріуполя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 21 Січня 2022 00:26
Це все дуже добре , але на що йдуть наші з вами податки ? От питання . Я маю на увазі військові податки . Як би не наші волонтери сиділи б в окопах голодні , холодні . Наші захисники ...
Я Показати IP 21 Січня 2022 05:40
скільки ще є дурнів...........
Експерт Показати IP 22 Січня 2022 04:18
Кстате да, открыли патронный завод, открыли кучу заводов по производству еды, какая ещё нафиг сбор на войну, в 2014 это нужно было, сейчас это странно очень выглядит

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus