USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Волинським військовим передали на фронт реанімобіль, харчі та генератор

13 Жовтня 2023 20:51
На Бахмутський та Лиманський напрямки фронту волинським військовим передали автомобіль швидкої допомоги, продукти харчування, засоби гігієни, предмети побуту та генератор.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Вантаж доправили перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук, депутат обласної ради Анатолій Вітів та працівник Волинської екстренки Олександр Самосик.

Юрій Поліщук розповів, що допомогу збирали відповідно до запитів оборонців. Так, воїни 60-ої окремої механізованої бригади потребували медичний транспорт. Карету швидкої, обладнану реанімаційним устаткуванням та додатковим комплектом автопокришок, забезпечив обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На прохання 45-ої артилерійської бригади громадська організація «Яворина» зібрала продукти харчування тривалого зберігання, засоби гігієни, предмети побуту та генератор.

Читати ще: «Вовчик», «Дикий», «Козак» і «Марічка»: ще чотири авто прямують з Волині до захисників

«Як і кожної поїздки на передову ми везли і персональні передачі для бійців від їхніх родин. Таким чином провідали хлопців 14-ої, 24-ої бригад, а також 50-ий і 54-ий і медичний батальйони нашої 100-ої бригади ТрО. Отримали від захисників ще перелік потреб, тож продовжуємо роботу із пошуку необхідного», – зазначив Юрій Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus