USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Калинівці припинилися вибухи, – ДСНС

3 Жовтня 2017 10:14
За станом на ранок вівторка у Калинівці більше немає пожежі та вибухів боєприпасів на території складу.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 7 годину ранку 3 жовтня відкритих осередків горіння та вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається", - зазначили в повідомленні.

У службі зазначили, що поки залишається закритим рух повітряного транспорту в радіусі 5 км від м. Калинівка. ДСНС проводить очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у 10–ти кілометровій зоні навколо арсеналу.

Обстежено вже 18,3 тис. га території.

"Продовжується виконання заявок від населення щодо виявлення підозрілих предметів", - йдеться у повідомленні.

Усього з початку виконання робіт співробітники ДСНС виявили та вилучили 720 вибухонебезпечних предметів.

На місці працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з Головою Калинівської РДА Володимиром Гаврилюком та оперативна група ДСНС.

Нагадаємо, 26 вересня близько 22:00 з'явилася інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу р. Калинівка. Була проведена евакуація жителів м. Калинівка та населених пунктів у 10-кілометровій зоні (Павлівка, Медвідка, Дорожнє, Сальник, Стрижавка). Повідомлялося, що диверсійна група могла доправити на безпілотнику підривний пристрій, який і став причиною вибухів на складах боєприпасів під Калинівкою Вінницької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 3 Жовтня 2017 10:52
Надолго ли? Где у нас там еще склады?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus