USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У канали центрального парку в Луцьку випустили 150 кг коропа і білого амура

12 Квітня 2021 15:20
У Луцьку продовжують зариблення каналів у центральному парку. Сьогодні туди випустили понад 150 кг коропа і білого амура.

Про це інформує Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Також цього року плануємо здійснити розмулення та поглиблення каналів вздовж алеї парасольок.

За тиждень приступаємо до облаштування громадської вбиральні. Цього року також передбачено облаштування проїжджої частини від вул. Глушець до боларда в сторону зоопарку з обмежувачами для унеможливлення паркування на газоні. Передбачено й облаштування парковки поруч з церквою «Благодать»», – йдеться у дописі.

Як зазначив мер міста, планують облаштувати і алею вздовж дамби праворуч від центральної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2021 16:55
Велике прохання: у парку є старі стежки, які дуже органічно поєднуються з довколишньою природою. Будь ласка, не псуйте природньої краси і не стеліть оту бетонну плитку, вона в багатьох місцях недоречна і має поганий вигляд, а також дуже швидко псується...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus