USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У канали центрального парку Луцька запустять рибу

4 Квітня 2018 19:54
Виконком Луцької міської ради затвердив фінансування на екологічні заходи, серед яких передбачено меліорацію міських водойм та їх зариблення.

Начальник відділу екології Анатолій Гламазда інформував, що на це загалом необхідно близько 50 тисяч гривень.

«Пропонований нами проект рішення передбачає біологічну меліорацію водойм на території міста (зариблення рослиноїдними видами риб) і утримання в належному стані прибережних захисних смуг та русел малих річок , а також інших водойм. Відповідно на це необхідно 20 тис. та 29, 2 тисячі гривень», - розповів посадовець.

Із цього приводу член виконкому Ігор Алєксєєв зробив зауваження чиновнику.

«Не розумію, що ви робите на цій посаді? Я вважаю вашу роботу вкрай незадовільною, адже ви не робите ані зариблення річок, ані укріплення берегів. Навіть ясен біля Луцького замку знищуєте. Ваша робота, як на мене, призвела до погіршення екологічної ситуації в місті», - акцентував

Ігор Алєксєєв.

Натомість перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад запевнив присутніх, що зариблення таки буде, і відбедеться це у Центральному парку імені Лесі України, де є канали з водою.

Більшістю голосів члени виконкому підтримали виділення коштів. Зауважимо, що загальний кошторис на екологічні заходи в Луцьку - 305 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 4 Квітня 2018 20:33
І категорично заборонити рибалити.
Андрій до Луцьк Показати IP 4 Квітня 2018 22:31
Чому? Нехай беруть по 100 грн за риболовлю, буде за які гроші цим займатись, бюджет не резиновий.
Андрій Показати IP 4 Квітня 2018 21:11
Для чого запускати рибу в канави, в яких вона все одно загине? Літом там буде заросле болото, а взимку - нестача кисню. Краще б у Стир випустили.
лучанин Показати IP 5 Квітня 2018 08:15
Відмивка грошей!!! ..ви спочатку рециркуляцію води зробіть і заглибіть канали по парку.. а тоді зариблюйте неуки..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus