USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У карнавальних масках та з пістолетами: подробиці розбійного нападу на Волині

7 Червня 2018 17:03
Луцький міськрайонний суд виніс вирок двом рецидивістам, котрі скоїли жорстокий розбійний напад на подружжя пенсіонерів у селі Коцюри Любомльського району.

Інформаційне агентство Волинські Новини нещодавно повідомляло про одного з нападників, 40-річного мешканця Луцька, який у вересні 2016 року здійснив втечу з ізолятора тимчасового тримання. Його засудили до 11 років позбавлення волі. Іншого ж відправили за ґрати на 9 років з конфіскацією майна, пише Експрес-онлайн із посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

У грудні 2015 року зловмисники дізналися від двох своїх знайомих, що у сільському триповерховому будинку, можна непогано розжитися на долари.

Наперед розробили детальний план пограбування. Придбали пістолети, скотч, рації та карнавальні маски. Спільники, яких, до речі, слідству не вдалося встановити, привезли автомобілем злочинців увечері до села і показали будинок, а самі залишилися на чатах та підтримували зв'язок із нападниками по раціях.

Того дня у пенсіонерів був племінник – підключав комп'ютер до Інтернету. А коли господар провів родича до виходу, у будинок ввірвалися двоє здорованів у масках. Один відразу випустив дві кулі у дідуся, поранивши його в ногу та живіт. Наказав негайно віддавати долари.

Водночас нелюди побили племінника та зв'язали його скотчем.

На гамір вибігла бабуся. Вона виявилася не лякливою, жбурнула в одного з нападників дерев'яною полицею, побігла на третій поверх і замкнулася в кімнаті. Але один з нападників виламав двері, налякав пістолетом і силою привів жінку нижній поверх.

Під дулами вимагали зізнатися, де лежать гроші, а потім почали перевертати все шкереберть і погрожували розстріляти. Лише завдяки тому, що бабусі вдалося непомітно вислизнути з будинку, всі залишилися живими.

Нападники, зрозумівши, що незабаром сюди можуть прийти сусіди, забрали 700 гривень і пішли геть. Невдовзі правоохоронці вирахували і затримали бандитів.



На фото: Один з розбійників, 40-річний лучанин, засуджений до 11 років позбавлення волі. Його дружину, яка сприяла його втечі з-під варти, засудили на п'ять років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus