USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Літав між Ізюмом і Балаклією: у Харкові затримали одного з двох пілотів збитого російського винищувача

7 Березня 2022 09:08
Вночі 7 березня військовослужбовці Нацгвардії України затримали одного з двох пілотів російського винищувача – обидвом вдалося катапультуватися після того, як їхній літак збили ввечері.

За посадою затриманий російський пілот є заступником командира авіаційного полку, повідомили Суспільному у Штабі оборони Харкова.

«Це один із головних учасників та свідків злочинів, які російський агресор чинить проти мирного українського населення. Особисто здійснював 3 вильоти між Ізюмом і Балаклією. Російський пілот здав своїх координаторів та розповів про злочинні накази», – повідомив голова Харківської військової облдержадміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, авіаційний полк дислокувався у Воронежі.

Пілота збитого винищувача затримали та передали в один із районних відділів поліції у Харкові.

Інший російський пілот досі переховується у місті.

«Ймовірно, одягнений у форму льотного складу ЗС РФ! Просимо місцеве населення надати допомогу при затриманні пілоту», – закликають у штабі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus