USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водій вантажівки, яка розчавила таксі з людьми у Харкові, був під наркотиками, – прокуратура

26 Листопада 2021 14:42
41-річний водій вантажівки MAN, який спровокував смертельну аварію на Об’їзній дорозі у Харкові 25 листопада, перебував у стані наркотичного сп’яніння. У його крові виявили опіати та канабіноїди.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка.

Як ми писали, 25 листопада близько 17:30 на перехресті кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе зіткнулися автомобілі Chevrolet Nubira, який їхав з боку Вовчанська до Харкова на зелений сигнал світлофора, та MAN, що рухався з боку села Затишшя у напрямку дороги Харків – Липці на червоне світло.

Читати ще: Під Харковом вантажівка розчавила таксі, серед загиблих – дитина. Відео моменту ДТП

Після зіткнення MAN перекинувся на лівий бік на зустрічну смугу і впав на автомобіль таксі «30-40» Renault Logan. Також пошкодив автомобіль Suzuki СХ-4. Внаслідок ДТП загинули водій таксі та двоє його пасажирів – 49-річна жінка та її 3-річна внучка. 41-річного водія MAN затримали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортом до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2021 14:54
Що він один такий. Для багатьох цих водіїв є нормальним 'банку хапнути' в дорозі
Москаль до Лучанин Показати IP 26 Листопада 2021 16:55
Зайцева тоже под наркотой была и убила больше людей. Отмазали и получила как и водила поехавший на желтый.. Трудяга на перегруженой фуре обязан быть наркотом. Слава Богу у нас на Дубенской никого не прибило.
Лучанин до Москаль Показати IP 26 Листопада 2021 17:48
Ну звичайно, багато хто вважає, що має право після трудового дня(бо ж стрес) засадити в себе порцію різної гидоти, при цьому ще й розказуючи байки, як корисно вживати пиво, вино і ще різні приблуди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus