USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ківерцях відкрили спортивний майданчик

27 Вересня 2018 19:57
У Ківерцях сьогодні урочисто перерізали червону стрічку на відкритті спортивного майданчика. Подія зібрала більше сотні дітлахів, батьків, представників місцевої влади. Завітала на святкування й народний депутат Ірина Констанкевич.

Про це повідомляється на сайті народного депутата Ірини Констанкевич.

Ще в липні, під час робочого візиту до м. Ківерці, Ірина Констанкевич зустрічалася з жителями мікрорайону «Квартал». Саме тоді обговорили встановлення новенького спортивного майданчика, що став спільним проектом місцевої влади, фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та громади.

«Все, що ми робимо, - заради дітей. Саме з таких майданчиків розпочинається заняття фізичною культурою та спортом, що є запорукою здоровя дітей, бо з малих справ розпочинається турбота про більше, про здоров’я дітей. Тому робота над відкриттям нових дитячих ігрових майданчиків продовжуватиметься й надалі», - запевнила Ірина Мирославівна.

Також нардеп подякувала голові Волинської обласної ради, засновнику фонду «Тільки разом» Ігорю Палиці, міському голові Володимиру Жгутову та представнику ініціативної групи Євгену Зубенку за реалізовану хорошу справу на благо дітей.

Маленька дівчинка Яна розповідає, що вона живе тут поряд і дуже радіє, що відкрили цей майданчик, адже попри свій вік знає, що займатися спортом корисно й потрібно.

Після перерізання стрічки малеча вмить заполонила територію майданчика, а місцеві аніматори на протязі двох годин розважали гостей цікавою програмою з музичним супроводом, проводили веселі конкурси. Щастям світилися не тільки обличчя малечі, а й дорослих. Мешканці цього мікрорайону не могли пригадати, коли в останній раз вони були присутні на такому святі.

По закінченню урочистого відкриття дитячого ігрового майданчика ще довго лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus