USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Ківерцях затримали чоловіка, який хотів продати гранату та набої

11 Січня 2024 10:53
Правоохоронці отримали інформацію, що 24-річний житель Луцького району має намір продати боєприпаси. 10 січня під час перевірки інформації,оперативники на вулиці у Ківерцях виявили у кишенях куртки потенційного підозрюваного корпус гранати Ф-1 із запалом та 32 набої калібру 5,45 мм.

Про це інформує поліція Волині.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції та співробітники вибухотехнічного відділу області. Небезпечні предмети вилучили та направили на дослідження.

Читати ще: На Волині поліцейські вилучили в чоловіка п'ять ножів, які той носив по вулиці в пакеті

Слідчі розпочали за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Досудове розслідування триває, поліцейські з’ясовують походження боєприпасів.

Поліція Волині вкотре застерігає: незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами тягне за собою кримінальну відповідальність. Зокрема, ч. 1 ст. 263 ККУ передбачає від п’яти до семи років позбавлення волі. Однак особа, яка добровільно видасть органам влади незаконні зброю та боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus