USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Адмінбудівлю в Ківерцях продали за пів мільйона

17 Січня 2022 21:07
Ківерцівська міська рада виручила з продажу 80-річної адмінбудівлі у шість разів більше, аніж планувала. Нерухомість вдалося продати за пів мільйона гривень.

Нагадаємо, на продаж виставили адміністративне нежитлове приміщення на вулиці Львівській у Ківерцях. Нежитлове приміщення загальною площею 102,2 кв м складається з двох частин: в одній є коридор, три кабінети і кладова, у другій – коридор з двома кабінетами. Збудоване воно у 1939 році. У будівлі цегляний фундамент, дерев’яні, обкладені цеглою стіни, шиферна покрівля, дощата підлога, встелена лінолеумом.

Стартова ціна лоту була 88 820 гривень. Проте продати його вдалося дорожче – за 550 тисяч гривень, що в шість разів більше стартової ціни.

Лотом зацікавилися семеро покупців, тож торги були жваві і ціна підскочила в рази. Найбільше запропонував підприємець Сергій Солтисюк, якого система й визначила переможцем. Наразі очікується опублікування протоколу і підписання договору з переможцем.
Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 17 Січня 2022 22:02
Пройде пару років і суд накладе арешт бо торги можуть анулювати за новим законами і визнати неправельними ....забераеться будівля , мідним тазом капіталовкладення і знову продаеться ....або власник уже чекае . От так бувае ....це як наука , але може і проконати.
Жгутов до Олесь Показати IP 19 Січня 2022 22:38
Відколи ти такий умний став

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus