USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Княгининку протест «євробляхарів» об'їжджають полями

21 Листопада 2018 12:45
Водії об’їжджають полями дорогу у Княгининку через акцію протесту власників автомобілів на іноземній реєстрації.

Про це розповіла голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб на Фейсбук-сторінці Княгининівської громади.

«Найбільші незручності через проведення акції на трасі М19 мають жителі с.Княгининок, власники земельних паїв які вже засіяні озиминою, а також жителі вул.Садової та пр.Садовий, по яких об'їжджають місце перекриття на швидкості, яка перевищує 50 км/год», – написала вона.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за законопроект, що передбачає зменшення вартостірозмитнення в Україні автомобілів на європейській реєстрації. У четвер, 8 листопада, за прийняття в цілому законопроекту номер 8487 проголосували 250 депутатів за мінімально необхідних 226. Тож представники громадськості у Луцьку висловили невдоволення з приводу закону, який так і не вирішить питання доступності легалізації вживаних закордонних автомобілів, на віче.

20 листопада в Україні розпочалася акція протесту власників автівок на іноземній реєстрації. Так, протести відбулися й на Волині.

Близько 9.30 колона автомобілів з Театрального майдану у Луцьку вирушила у село Княгининок, де і відбувається перекриття траси «Луцьк-Ковель». Мітингувальники поставили кілька автомобілів на смугах руху перед переходами, тож такі заходи ускладнили рух, адже утворювалися затори. До того ж, вони з перервами ходили по пішохідному переходу, що ще більше ускладнювало рух, а окремі з власників «євроблях» запалювали димові шашки. Мітингарі пояснюють, що їхньою метою не є створення незручностей простим водіям, натомість вони хочуть, що влада просто почула їхні вимоги.

21 листопада активісти знову перекрили дорогу у Княгининку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олекса Показати IP 21 Листопада 2018 13:03
Замахали ті євробунтарі - постягували хлам й давайте легалізуєм! В країнах де корчі дешеві страхівки непідйомні - шось про це мовчать
Сумрак до Олекса Показати IP 21 Листопада 2018 14:08
Завідуй молча.
Кому? до Сумрак Показати IP 21 Листопада 2018 16:02
Кому "завідувати"? Контрабандистам?
Активіст Показати IP 21 Листопада 2018 13:36
З святом вас, брати мої.
Лучанка Показати IP 21 Листопада 2018 13:58
вони хоч біотуалети собі поставили? Чи ходять під забори?
878 Показати IP 21 Листопада 2018 15:05
Хоть ці люди і не зовсім правильно роблять блокуючи дороги, але роблять вони це для того, щоб здешевити розтаможку авто. Тих авто, які в майбутньому ви зможете купити на порядок дешевше. Вічно ж їздити на маршрутках не будете? Навіть при самій скромній зарплаті, з часом, ви зможете купити дешеве авто і забути що таке запах часника і дешевої ковбаси в грязній, потній і ванючій маршрутці. Вони намагають здешевити авто не тільки для себе, але і для всіх остальних. Питання хламу, корчів і остального тут не трогаєм, бо здешевитись можуть і цілком хороші авто. Вам не надоїло переплачувати і кормити дири в бюджеті? Також нагаю, що ми живемо в регіоні, який дуже плотно підтримав два майдани, і цілком можливо велика кількість вас, бляхофобів, на цих майдана і пригало. Так вот, ваші протести з їхніми чим відрізняються? Так само щось десь перекрили, так само створюються незручності, так само сутички, так само є недовольні. Крім того, перекривалися дороги в цьому році вже декілька разів. То священника якогось щемили, то шахтарі страйкували. Вот тільки тоді це сприймалося нормально, а зараз ні? Це страйк. Є незгідні, вони страйкують, це їх право закріплене в конституції. Аналогічне як і ваше на інших страйках.
Байки до 878 Показати IP 21 Листопада 2018 16:00
Це все байки. Вони хочуть уникнути відповідальності за контрабас і уможливити такий же контрабас у майбутньому. Ніхто тут за нікого крім себе не думає. Схемами ввозили і перепродували автівки, а тепер, відчуваючи, що влетять на бабло, стали великими бурцями за "вашу і нашу". Фігня то все. Ні шантажу!
Анонім до Байки Показати IP 21 Листопада 2018 16:18
100%!!!
Рома Показати IP 21 Листопада 2018 15:08
Не крепко розумні люди....
Їван Показати IP 21 Листопада 2018 16:09
А мо, шоб два рази не страйкувати, то за одним махом приєднайте Маяки до Луцька. Не получиться авто легалізувати, то хоч адмінтерреформу зробите. Чого даремно бензин палити. Хоч за то лучани подякують .
Олександр Показати IP 21 Листопада 2018 16:33
Молодці мужики,автомобіля немає але вас повністю підтримую, тільки барани і деб*ли не розуміють що ви боретеся за інтереси всіх українців
Dyke Показати IP 22 Листопада 2018 21:57
Доброї пори доби. Вбивають коментарі темної сірої маси, про хлам і металобрухт. З яких пір в нас жигулі і москвичі стали євро 5? Давитеся від зависті, що їздите в маршурутці а не у власному авто. Яке у Європі можна купити за одну зарплату, а ви і далі мовчіть на користь наших 3.14 дарасів олігархів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus