USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Колках переселенець зі Слов’янська готує та продає «Волинську шаурму»

2 Жовтня 2022 22:19
Вже кілька місяців у селищі Колки можна скуштувати «Волинську шаурму». Кіоск з такою назвою відкрив переселенець Дмитро Зволинський, який приїхав на Волинь зі Слов’янська з дружиною та маленькою донькою.

На новому місці довелося починати все з нуля, тож на Волині Андрій вирішив спробувати себе в кулінарії, йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Ідея ця виникла дуже просто. На вулиці не було де поїсти, тому захотілося щось таке відкрити для людей», – розповідає переселенець.

Раніше шаурму чоловік готував хіба вдома на вечерею. Андрій пригадує, що у день відкриття очікував два десятки замовлень, але їх було понад пів сотні. Тоді й пройшов бойове хрещення, а в Колках до справи переселенця поставилися дуже добре. Хоча чоловік і подумати не міг, що одного разу доведеться зібрати життя у валізу та вирушити світ за очі.
«У нас народилася дитинка, ми купили квартиру, почали робити ремонт. Все було, як у казці. Звичайно, були свої проблеми… А потім війна», – розповідає Андрій Зволинський.

Ще два тижні сім’я перебувала у Слов’янську, а після повідомлень про евакуацію населення вирішили їхати. Разом з ними вирушила мама Андрія, а батько став на захист України. Їхали максимально далеко від бойових дій.

«Дитина не повинна бачити того всього, її треба відгороджувати від цього максимально», – переконаний чоловік.

Родина за Слов’янськом сумує, але поки не скінчиться війна, повертатися не буде. Головне, каже Андрій, що з сім’єю все добре. Життя – це найбільша цінність, а те, що матеріальне - то ще буде.

А шаурму від Андрій полюбили вже і в Колках, і за межами селища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus