USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі чоловік придбав лотерейні білети за фальшиві євро

10 Червня 2018 15:58
Чоловік за фальшиві 350 євро придбав в «Українській національній лотереї» електронні лотерейні білети – за цей злочин він отримав 1 рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 5 червня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 8 січня 2018 року, перебуваючи поблизу нічного клубу «Кіно», що на вул. Театральній, 18 в Ковелі, випадково побачивши в чоловіка купюри номіналом 50 євро, дізнавшись від останнього про те, що вони підроблені, попросив їх для себе, не повідомляючи з якою саме метою.

Згодом в ніч на 9 січня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в приміщенні підприємства з 100% іноземними інвестиціями «Українська національна лотерея», що на вул. Грушевського, 1 в м. Ковелі, переконав касира цього закладу дати йому можливість придбати лотереї за іноземну валюту, яку можна буде вранці обміняти в банківській установі, передавши останній для купівлі електронних білетів підроблену іноземну валюту у виді банкнот, як засіб платежу, тим самим їх збув, чим заподіяв потерпілій майнову шкоду 11 тисяч 890 гривень. Зокрема, при виготовленні семи банкнот номіналом 50 євро використовувався плоский друк з растровим ефектом.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі, одна на підставі статті 75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 1 року він не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Унл Показати IP 10 Червня 2018 16:24
Власником опіону даного "підприємства" є депутат верховної ради!!! І називайте речі своїми іменами- гральний заклад, казіно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus