USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі громада провела в останню путь захисника України Дмитра Ягоду

20 Травня 2022 21:29
Клята війна обірвала життя ще одного нашого земляка. Кілька днів тому на Харківщині поліг Дмитро Ягода.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

А сьогодні, 20 травня, ковельчани провели 45-річного земляка в останню путь. Він загинув 15 травня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Довгеньке Ізюмського району Харківської області.

У Свято-Благовіщенському соборі відбулася панахида за військовослужбовцем. Відтак жалібна процесія пройшла на площу Героїв Майдану.

«Знову сумна подія зібрала нас разом. Ми проводимо в останню путь нашого Героя. Дмитро з багатодітної родини. У Збройних силах України служить і його брат, якому дозволили приїхати, і він сьогодні разом з нами. Спасибі батькові Вікторові Степановичу за таких синів. Глибоке співчуття всім рідним і близьким. Ми повинні зробити все, щоб ці жертви не були марними. Щоб Україна, за яку поклали життя наші хлопці, була такою, про яку вони мріяли», – сказав міський голова Ігор Чайка.

Дмитру Ягоді нещодавно виповнилось 45 років. У Збройні сили України пішов добровольцем: мав хорошу підготовку, у минулому служив у спецназі. У нього залишився син Роман.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя! Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus