USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі підприємець незаконно приватизував приміщення стадіону

4 Березня 2021 23:16
Приміщення стадіону «Сільмаш» у Ковелі хочуть повернути громаді.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Ковельська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду, аби скасувати державну реєстрацію речових прав на будівлю стадіону «Сільмаш» та витребувати це майно з чужого незаконного володіння.

Прокурори встановили факт незаконного набуття орендарем у приватну власність нерухомого майна, що належить територіальній громаді.

Підприємець, орендуючи з 2003 року цілісний майновий комплекс стадіону та здійснюючи, відповідно до умов конкурсу, його реконструкцію, усупереч вимог договору оренди та чинного законодавства оформив право приватної власності на другий поверх надбудованого адміністративного приміщення комплексу площею 424 квадратних метри.

Відтак майно незаконно вибуло з комунальної власності міста – і прокурори в суді наполягатимуть на повернені його громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Верес Показати IP 5 Березня 2021 08:46
Юркі Шлюєву можна,треба дітей кормити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus