USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі попрощалися з бойовим медиком Валентином Пігілєвим

7 Грудня 2022 19:25
У Ковелі попрощалися із захисником, справжнім патріотом України Валентином Пігілєвим. Під час виконання бойового завдання у ковельчанина сталося гостре порушення кровообігу, кардіоміопатія, внаслідок якої його серце зупинилось. Йому було всього 34 роки.

Про це повідомили у міській раді.

Валентин Пігілєв навчався в ліцеях № 3 та № 7, обрав для себе дуже мирну і милосердну професію – медика. Отримав спеціальність «Лікувальна справа» у медичному коледжі.

У червні 2021 року підписав контракт на службу в ЗСУ. Був старшим бойовим медиком самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону.

«Він виносив з поля бою своїх побратимів, боровся за їхнє життя та був у найбільш гарячих точках російсько-української війни. Валентин пішов з життя, проте зберіг його сотням бійцям. Глибокі співчуття та повага родині, яка виховала Героя. Ми будемо пам’ятати кожного. Герої не вмирають. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!» – наголосив міський голова Ігор Чайка під час громадянської панахиди.
Про те, якою був людиною Валентин, пригадала його класний керівник Ніна Омельковець: «Якби потрібно було лише одним словом охарактеризувати цього хлопця, я би вибрала – доброта. Він ніколи не тримав зла та готовий був завжди прийти на допомогу. Валентин був дуже комунікабельним, життєрадісним, завжди був в оточенні однокласників та знайомих. Тому в такий важкий час він не зміг стояти осторонь і пішов туди, де потрібен був найбільше. Страшна втрата».

У Валентина Пігілєва залишились батьки та шестирічний син.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus