USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У ковельській гімназії ремонтують спортзал за 1,5 мільйона

17 Червня 2020 23:22
У Ковельській міській гімназії імені Олени Пчілки проводять капітальний ремонт спортивного залу. На це в місцевому бюджеті передбачили майже півтора мільйона гривень.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Міська влада оперативно зреагувала на звернення батьківського активу та адміністрації закладу щодо включення приміщення до переліку об’єктів нинішнього року, які потребують модернізації. Тут вже утеплено стіни, замінено вікна та двері. Планують також встановити нові шведські стінки, покласти спеціальний спортивний лінолеум та пофарбувати стіни в яскраві кольори. Зал набуде сучасного дизайну, стане комфортним і затишним.

Директор гімназії Олена Вальчук, не приховуючи радісних емоцій, каже: «Дуже приємно, що представники міської влади та батьки цікавляться, як проходять роботи, який вигляд матиме приміщення у майбутньому. Ми вдячні міському голові Олегу Олексійовичу Кіндеру, його заступнику Ігорю Ярославовичу Прокопіву та начальнику управління освіти Віктору Васильовичу Бичковському за розуміння, підтримку. Тепер наші діти матимуть можливість займатись у гарному і добре обладнаному залі».

Залишилось ще багато роботи, але будівельники запевняють, що об'єкт здадуть вчасно. І першого вересня гімназисти будуть приємно здивовані, коли побачать повністю оновлений спортзал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus