USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковельському районі виплатять майже 1,5 млн за заощаджені субсидії

14 Листопада 2017 08:59
Майже півтора мільйона гривень винагороди за енергоефективність отримають мешканці Ковельського району, які за минулий опалювальний сезон змогли зекономити 150 кіловат електроенергії, котра використовувалася лише для опалення приміщення, або 100 кубів газу.

Про це пише видання «ПроКовель».

За словами начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олени Давидович, із початку місяця вже вдалося виплатити заощадливим сім’ям 672 тисячі гривень, ще 736 тисяч гривень – на підході. Посадовець переконана, що до кінця року гроші з держбюджету мають надійти.

Нагадаємо, Кабмін пообіцяв усім українцям виплатити винагороду за заощадливі житлові субсидії. Отож за зекономлену сім’єю електроенергію на опалення сума нараховується відповідно до кількості невикористаних кіловат і тарифу, який, до речі, тоді кілька разів змінювалися в сторону свого зростання. Дещо простіше підраховують суму грошової компенсації за блакитне паливо, яка становить близько 688 гривень, адже в опалювальний сезон куб газу коштував 6,879 гривень.

Це одноразова виплата для населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus